Ubiquinol Q10 100mg 60 capsules

  • Model: Q10-100MG-CAPS
  • Spaarpunten: 9
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 18,46

  • Excl. BTW: € 16,93
  • Prijs in spaarpunten: 255

■Energie ■Hart&Bloedvaten          

Wat is Co-Enzym Q10?
Waar wordt Co-Enzym Q10 voor gebruikt?
CHALIX Co-Enzym Q10 & Kwaliteit
Voedingswaarden & Ingrediënten
Gebruiksadvies
Voordeelpakketten

 

Wat is Co-enzym Q10?

Co-enzym Q10 is een natuurlijke antioxidant die wordt gemaakt door het lichaam, te vinden is in veel voedingsmiddelen maar ook beschikbaar is als een supplement. Co-enzymen ondersteunen enzymen in hun verschillende biochemische functies. Co-enzym Q10 een essentiële deelnemer in de keten van chemische reacties die energie opwekken in de cellen voor het metabolisme. Elke cel van het lichaam heeft Q10 in zich, maar in organen met hogere energie-eisen (zoals de nieren, het lever en het hart) bevinden zich hogere concentraties.

Veel medische studies tonen aan dat het aanvullen van Co-enzym Q10 door middel van een supplement voordelen kan hebben. De meeste voordelen zijn afkomstig van de cruciale rol die Co-enzym Q10 speelt bij zuurstof gebruik en de productie van energie.

 

Waarom is het nodig?

Co-enzym Q10 is een belangrijke voedingsstof voor de productie van energie door de cellen en als antioxidant om cellen te beschermen. Studies hebben aangetoond dat Co-enzym Q10 het gezond functioneren van de hartspier kan ondersteunen, het kan beschermen tegen LDL ("slechte") cholesterol oxidatie en kan zelfs het risico van het scheuren van het bloedvat (als gevolg van plaque accumulatie) verlagen.

 

Wat zijn de tekenen van een tekort?

Studies hebben een significant verlaagt Co-enzym Q10-gehalte in verband gebracht met een grote verscheidenheid van ziekten bij dieren en mensen. Omdat dit enzym zich in hoge concentratie in hartspiercellen bevind is deficiëntie geassocieerd met cardiovasculaire problemen zoals angina, hartritmestoornissen, hartfalen en hoge bloeddruk . Problemen met bloedsuiker regulering, tandvleesontsteking en maagzweren zijn ook in verband gebracht met Co-enzym Q10 deficiëntie. Degenen die statines nemen om cholesterol te verlagen hebben een bijzonder risico voor een tekort, want niet alleen verlagen statines het cholesterolgehalte, maar ze kunnen ook Co-enzym Q10 synthese blokkeren in het lichaam. Lage Co-enzym Q10 niveaus bij patiënten die statines nemen kan bijdragen aan de vaak voorkomende bijwerkingen bij deze behandeling, zoals vermoeidheid en pijnlijke gewrichten en spieren.

 

Hoeveel heeft een volwassene nodig?

Er is geen officiële aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aanbeveling, maar Chalix suggereert ten minste 90 mg extra Co-enzym Q10 voor een volwassene met een familiale voorgeschiedenis van hartproblemen of die een verhoogd risico op hart-en vaatziekten hebben. Deze dosering is ook geschikt voor gezonde mannen en vrouwen als een preventieve maatregel en om te helpen handhaven van een gezond hart- en vaatstelsel. CoQ10 is vetoplosbaar, dus neem het supplement met een maaltijd met vet voor de beste absorptie.

 

 

Co-enzym Q10 100 mg (Ubiquinol) wordt gebruikt voor:

  • Energie
  • Anti-oxidant bescherming

 

 

Kwaliteitsgarantie

Alle Chalix voedingssupplementen worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk naar hoge kwaliteitsstandaarden waaronder GMP standaarden en ISO 2000:9001 kwaliteitswaarborging. De actieve stoffen in Chalix voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden goed door het lichaam opgenomen.

 

 

Voedingswaarden & Ingrediënten

Voedingswaarden per capsule: Ubiquinol 100mg.

Ingrediënten per capsule: Ubiquinol, silicium dioxide, magnesium stearate (van plantaardige oorsprong), microkristallijne cellulose, gelatine.

Allergie informatie:
Vrij van: soja, gist, lactose, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur- kleur- en smaakstoffen.

 

 

Gebruiksadvies Chalix Co-enzym Q10 100mg:

1 capsule per dag bij de (avond)maaltijd met water innemen. CoQ10 is vetoplosbaar, dus neem het supplement met een maaltijd met vet voor de beste absorptie.

Belangrijk:
Buiten bereik van kinderen houden.
Dit product is niet geschikt voor vegetariërs.

 

 

Overzicht pakketten - Co-enzym Q10 / Ubiquinol 100mg

120 capsules/ 4 maanden

€ 28,72

U bespaart: 20%

240 capsules/ 8 maanden

€ 50,56

U bespaart: 30%!

60 capsules/ 2 maanden € 17,95

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of registreren

Gerelateerde producten

Zink Picolinaat 50mg 60 capsules vegan

Zink Picolinaat 50mg 60 capsules vegan

■Weerstand ■Huid ■(Man:)Testosteron   ..

€ 10,23 Excl. BTW: € 9,39

Premium Vitamine C-Ester 500mg + Bioflavonoïden 100 tabletten

Premium Vitamine C-Ester 500mg + Bioflavonoïden 100 tabletten

■Weerstand ■Metabolisme ■Collageen   ..

€ 15,37 Excl. BTW: € 14,10

Omega-3 Visolie EPA+DHA 180mg/120mg 100 softgels

Omega-3 Visolie EPA+DHA 180mg/120mg 100 softgels

■Hart&Bloedvaten ■Concentratie ■Stemming  ..

€ 16,40 Excl. BTW: € 15,05