Over CHALIX

Wat is CHALIX?

Chalix betekent mineraal in het oud Grieks. Mineralen zijn de oudste bestanddelen op aarde en zijn onmisbaar voor een gezond lichaam.

CHALIX biedt een reeks aan foods en supplementen om een goede gezondheid mogelijk te maken in deze tijd van hectiek en ongevarieerd eten, en waarin mensen gezond ouder willen worden.

Als je kijkt naar de foods en supplementen die wij aanbieden, zal het je opvallen dat ons aanbod niet zo uitgebreid is als bij andere winkels. Het is immers ons doel om voedingssupplementen en Power Foods toegankelijk te maken voor de man of vrouw die, wat supplementen betreft, door de bomen het bos wil blijven zien en wil weten waar hij/zij aan toe is. Er komen geregeld nieuwe supplementen op de markt die claimen beter te zijn dan de bestaande, alleen is dat lang niet altijd zo, en dit kan verwarrend werken voor  de persoon die er geen expert in is. Daarom is onze selectie voedingssupplementen  aan de ene kant minimalistisch, maar aan de andere kant van hoge kwaliteit, no-nonsense en essentieel zodat je zeker weet dat je binnen krijgt wat je nodig hebt. Niet meer en niet minder.

De supplementen van CHALIX worden overzien door Cheryl Florus, MSc. in de Geneeskunde. Zij zorgt ervoor dat de selectie supplementen die wij onze klanten aanbieden:

Essentieel zijn voor de gezondheid

Zich in een goed opneembare vorm bevinden

Zich in een effectieve dosis bevinden

Geen onnodige bestanddelen bevatten

Daar waar mogelijk, ook geschikt voor vegetariërs en veganisten zijn

Kwaliteit is onze prioriteit omdat de werkzaamheid van de producten hier sterk mee samenhangt. Op elke productpagina kunt u lezen waar het product vandaan komt, uitgebreide voedingsstoffen analyse en aan welke kwaliteitsstandaarden het voldoet. Onze Chlorella, Spirulina, Tarwegraspoeder, Gerstegraspoeder, Maca poeder en Chia zaden zijn werkelijk van hoge kwaliteit! Het is ons streven al onze producten naar hoge kwaliteitsstandaarden te produceren zodat onze klanten ook daadwerkelijk profiteren van onze producten. Dat namelijk uiteindelijk ons doel!