Probioflow Plus+ 15 Miljard met Prebiotica 60 vega capsules

  • Model: PROBIOFLOW-PLUS-15B
  • Spaarpunten: 15
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 25,66

  • Excl. BTW: € 23,54
  • Prijs in spaarpunten: 390

■Darmflora ■Weerstand ■+Prebiotica    

Wat is Probioflow Plus+?
Waarom CHALIX Probioflow Acidophilus-Bifidus?
CHALIX Probioflow Acidophilus-Bifidus & Kwaliteit
Voedingswaarden & Ingrediënten
Gebruiksadvies

 

Wat is Probioflow Plus+?

Probioflow Plus+ is een supplement met een hoge dosering probiotica (15 miljard organismen) en prebiotica in één. Probiotica zijn "goede" bacteriën die in de darmen zorgen voor weerstand en een goede vertering. Dit doet Probiotica door de darmbarriëre in stand te houden en schadelijke bacteriën te onderdrukken. Prebiotica zijn voedingsstoffen om de goede darmbacteriën te voeden en hun groei te stimuleren. Wanneer men voor een langere periode ongezonde voeding binnen krijgt zal de balans van goede en schadelijke bacteriën zich verschuiven en zullen de ongewenste bacteriën de overhand krijgen. Ook na antibiotica gebruik kunnen "slechte" darmbacteriën de overhand krijgen. Dit kan leiden tot onder andere een slechte weerstand, een slechte adem, allergieën, opgeblazen buik, winderigheid en obstipatie. Om deze balans weer te herstellen is het belangrijk om junk food te vermijden en gezond te eten. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van hooggedoseerde probiotica met prebiotica om dit proces te versnellen.

 

Probioflow Plus+ ondersteunt:

  • Een gezonde darmflora
  • De darmweerstand
  • Darmflora herstel tijdens- en na antibiotica gebruik
  • IBS/ PDS (Irritable bowel sydrome/ Prikkelbare darm syndroom)

 

 

Waarom CHALIX Probioflow Plus+?

De Probioflow Plus+ capsules van CHALIX bevatten ruim 15 miljard (15 x 10^9) levende organismen van 24 verschillende stammen, plus een Prebioticum om een goede overleving van de Probiotica te stimuleren. Probioflow Plus+ bevat ten opzichte van Probioflow Acidophilus-Bifidus een hoger aantal organismen en een Preboticum en is daarmee vooral gericht op het effectief verlichten van diverse darmklachten. Indien u nog geen Probiotica gebruikt, adviseren wij u eerst te starten met Probioflow Acidophilus-Bifidus om zo de introductie van organismen in de darm geleidelijk op te bouwen.

 

 

Kwaliteitsgarantie

Alle Chalix voedingssupplementen worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk naar hoge kwaliteitsstandaarden waaronder GMP standaarden en ISO 2000:9001 kwaliteitswaarborging. De actieve stoffen in Chalix voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden goed door het lichaam opgenomen.

 

 

Voedingswaarden & Ingrediënten

Voedingswaarden per capsule: 15 miljard (15 x 10^9) CFU organismen waaronder: Lactobacillus plantarum, Lactobacillusrhamnosus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium infantis, Bifidobacteriumbreve, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei, Lactobacillusdelbrueckii, Lactobacillus brevis, Enterococcus faecium, Lactococcus lactis, Lactococcus lactis cremoris, Lactobacillusparacasei, Lactobacillus salvarius, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus fermentum,Lactobacillus kefir, Pediococcus acidilactici, Streptococcus thermophilus.

Ingrediënten per capsule: Inulin, cellulose (capsule), silica and magnesium stearaat (plantaardig).

Allergie informatie:
Vrij van: soja, gist, gluten, noten, melk, niet natuurlijke conserveermiddelen, synthetische geur- kleur- en smaakstoffen, dierlijke producten.

 

 

Gebruiksadvies

Algemene aanbevolen dosering 1 capsule per dag vóór het slapen gaan, of 1 capsule 's ochtends 45 minuten vóór het ontbijt. Als u nog geen Probiotica gebruikt, adviseren wij u eerst te starten met Probioflow Acidophilus-Bifidus om zo de introductie van organismen in de darm geleidelijk op te bouwen. Indien u overgevoelig blijkt voor Probioflow Plus+ en er ongewenste bijeffecten zoals diarree zich ontwikkelen, en dit meer dan 3 dagen blijft aanhouden, stop het gebruik van Probioflow Plus+. In de koelkast bewaren. Indien er sprake is van ernstige darmklachten adviseren wij eerst uw huisarts te raadplegen.

Belangrijk:
Buiten bereik van kinderen houden.
Indien u een immunocompromiterende aandoening heeft, gebruik alleen na goedkeuring van een arts.
In de koelkast bewaren.
Geschikt voor veganisten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of registreren

Gerelateerde producten

Chia Biologica Zaden 250 gram 100% Biologisch uit Zuid-Amerika

Chia Biologica Zaden 250 gram 100% Biologisch uit Zuid-Amerika

■Stoelgang ■Omega-3 ■Mineralen     ..

€ 7,71 Excl. BTW: € 7,08

Premium 5-HTP 100mg 60 capsules

Premium 5-HTP 100mg 60 capsules

■Stemming ■Nachtrust      ..

€ 15,37 Excl. BTW: € 14,10

Zink Picolinaat 50mg 60 capsules vegan

Zink Picolinaat 50mg 60 capsules vegan

■Weerstand ■Huid ■(Man:)Testosteron   ..

€ 10,23 Excl. BTW: € 9,39

Probioflow Acidophilus-Bifidus 8 Miljard 60 veg capsules

Probioflow Acidophilus-Bifidus 8 Miljard 60 veg capsules

■Darmflora ■Weerstand ■IBS     ..

€ 17,43 Excl. BTW: € 15,99

Cranberry Supreme D-Mannose 500mg + CranActin 60 capsules Vegan

Cranberry Supreme D-Mannose 500mg + CranActin 60 capsules Vegan

■Blaas ■Urinewegen ■Profylaxe    Wa..

€ 22,57 Excl. BTW: € 20,71

L-Glutamine 500mg 60 capsules Vegan

L-Glutamine 500mg 60 capsules Vegan

■Darmen ■Weerstand ■Spieren    Wat ..

€ 8,18 Excl. BTW: € 7,50